tag:blogger.com,1999:blog-4883745742696216344.post2846856374945484776..comments2023-11-15T12:20:57.403+01:00Comments on Water Lily (nl): Brood blog 6: Variaties en tips bij Waterlily brood-bak-receptWaterlily Unlimitedhttp://www.blogger.com/profile/12506809521678446633noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4883745742696216344.post-40591647599423633982017-06-24T17:02:12.831+02:002017-06-24T17:02:12.831+02:00Als je puur volkorenmeel gebruikt, wordt je deeg e...Als je puur volkorenmeel gebruikt, wordt je deeg erg stug. Het is moeilijk te kneden en het rijst minder goed. Daarom adviseren we te beginnen met een 250:250 verhouding, en desgewenst langzaam bij te stellen naar wat voor jou het beste isWaterlily Unlimitedhttps://www.blogger.com/profile/12506809521678446633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4883745742696216344.post-20568498665219564742017-06-24T12:14:12.104+02:002017-06-24T12:14:12.104+02:00Waarom moet je bij volkorenbrood 250 bloem en250gr...Waarom moet je bij volkorenbrood 250 bloem en250gram volkorenbloem doen?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06426888295144660452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4883745742696216344.post-33993941732354906332017-06-06T13:59:54.051+02:002017-06-06T13:59:54.051+02:00Wat een geweldig recept zeer duidelijk en geweldig...Wat een geweldig recept zeer duidelijk en geweldige afbeeldingen klasse perfect.zo leer je op een geweldige <br />Manier broodbakkenJjhttps://www.blogger.com/profile/07969771860574925977noreply@blogger.com